Diagnosticarea cutiei de viteze al automobilului în Chișinău

Cutia DSG aparține celei de-a doua generații de cutii de viteze robotizate cu dublu ambreiaj.  Principalele dezavantaje ale acestei cutii sunt reparațiile foarte costisitoare din cauza construcției complexe, întreținerii scumpe.

 

Cele mai frecvente probleme DSG-7

 •  Uzură rapidă a ambreiajului.
 •  Probleme de mecatronică.
 •  uzura rulmentului și furcii.

Soluția în această situație este revizuirea DSG-7

Dacă sunteți proprietarul unei mașini cu o cutie DSG robotizată și aveți diagnosticate unele dintre problemele de mai sus sau alte probleme de transmisie, puteți contacta fără nicio îndoiala service-ul nostru auto Sprinter din Chișinău.

Service auto Sprinter prestează următoarele servicii pentru deservirea automobilului:

Centrul nostru auto are echipamente necesare modernizate pentru diagnosticarea DSG și, de asemenea, are o vastă experiență în repararea variatoarelor DSG.  Tehnicienii noștri vor efectua o inspecție vizuală a unității, dezasamblarea parțială sau completă, vor curăța cutia și vor determina sursa principala a defecțiunii.  În cel mai scurt timp veți fi informat despre rezultat, pretul reparatiei va fi indicat în funcție de costul pieselor de schimb.  De asemenea, nu recomandăm să rezolvați problema cu desinestatator sau cu ajutorul pseudo-Meșteri  de garaj.

Transmisia DSG este o cutie complexă și costisitoare, pentru diagnosticarea, demontarea și instalarea căreia veți avea nevoie de unelte și echipamente speciale.

Aflati prețul, pentru diagnosticarea cutiei de viteze al automobilului în Chișinău

  Garanție
  Experienţă
  Fiabilitate
  Calitate
  Viteză

  Mărcile de mașini pe care le diservim