Înlocuirea filtrului de aer al automobilului în Chișinău

Una dintre părțile importante de lucru ale oricărei mașini este filtrul de aer. Ca urmare, nu este categoric permis de a ignora momentul care a venit pentru înlocuire a filtrului de aer,cind acesta este necesar. Rolul acestui element este de a capta particulele de praf și particulele de nisip, inclusiv orice alți poluanți din aer. Cu el, aceste particule poluante nu pot pătrunde în motorul și interiorul mașinii. Cel mai important, acest filtru previne deteriorarea motorului cu ardere internă.

 

Necesitatea înlocuirii filtrului de aer al automobilului

Dacă nu acordați atenție întreținerii, filtrul se va murdări ca urmare, iar uzura părților ale motorului care se intersectează, vor apărea cat de curand. Indiferent de tipul de contaminare, aceasta poate duce la o reducere a capacității filtrului, ceea ce înseamnă o ardere mai rapidă și o eficiență redusă a motorului. Acest tip de circumstanțe vor atrage ca motorul se va porni în modul de urgență. Ulterior, deteriorarea semnificativă a cilindrilor, pistoanelor sau segmentelor pistonului este inevitabila.

Service auto Sprinter prestează următoarele servicii pentru deservirea automobilului:

Producătorii de filtre de aer notează kilometrajul și circumstanțe diferite în care este necesară înlocuirea imediată a filtrului. Aproximativ, indicatorii de kilometraj variază de la 20.000 la 40.000 km. Puteți implementa o înlocuire în service-ul auto Sprinter la cel mai accesibil preț!

Aflati prețul, pentru înlocuirea filtrului de aer în Chișinău

  Garanție
  Experienţă
  Fiabilitate
  Calitate
  Viteză

  Mărcile de mașini pe care le diservim