Înlocuirea filtrelor de ulei al motorolui la preț avantajos în Chișinău

Pe lângă schimbarea a uleiului de motor, este foarte important să schimbați filtrul de ulei. Doar acest element curăță piesa lubrifiantă de poluanții și impuritățile acumulate în ea, cum ar fi: combustibil în exces nears, produse de oxidare, particule de praf din aer sau particule de metal.

De regulă, cele mai utilizate sunt cartușele filtrante, gata pentru a fi montate într-o carcasă situată în motor, sau filtre de tip cutie cu carcasă proprie.

Un filtru selectat cu precizie va asigura funcționarea asigurata a motorului. Acesta este motivul principal pentru care, de ce când înlocuiți un filtru de ulei de motor cu ardere internă, este rezonabil să apelați la un service auto profesionist decât la un garaj subteran. Meșterii service-ului Sprinter vor efectua acest serviciu cu o mare cunoaștere a domeniului.

 

Semne care duc la schimbarea garniturii pentru paleți:

 • Scurgere de ulei
 • Presiune scăzută în mecanismul de ulei,
 • Nivel scăzut de ulei în carter
 • urme de ulei în zona carterului.

 

Service auto Sprinter prestează următoarele servicii pentru deservirea automobilului:

Contaminarea acestei piese duce la faptul că uleiul nu mai este curățat, în plus, intră în motor sub presiune mare. Acest lucru amenință să deterioreze mașina. Schimbarea filtrului de ulei vă va oferi 100% încredere că contaminanții nedoriți nu vor apărea în motor. În acest tip de servicii, meșterii noștri sunt impecabili, deoarece au acumulat o experiență decentă lucrând mulți ani.Un nou după înlocuire va oferi o protecție absolută a motorului. De asemenea, în service-ul nostru auto „Sprinter” puteți cumpăra un filtru de ulei la un preț accesibil.

Aflati prețul, pentru înlocuirea garniturii al motorului în Chișinău

  Garanție
  Experență
  Fiabilitate
  Calitate
  Viteză

  Марки машин с которыми мы работаем